Ruud Rabelink

Bestuurder SintLucas

Ik heb Lidia leren kennen als een HR-professional die van betekenis wil zijn in de omgeving waarin ze werkt. Lidia ‘s drijfveer ligt in het gegeven om groei bij anderen te realiseren. Ze heeft een brede kijk op de HR -vraagstukken en benadert deze integraal rekening houdend met de verschillende standpunten die er kunnen zijn. Daarmee is zij ook fijne sparringpartner die je de spiegel kan voorhouden

Jeannine van den Boer

Docent en E-coach

Lidia heb ik leren kennen als een gedreven, resultaatgerichte en zeer toegankelijke directeur. Enthousiast, en een prettige gesprekspartner, elk idee is bespreekbaar. Ze denkt graag met je mee. Iemand waar je op kunt bouwen en waar ik graag mee samenwerk.

Edgar Hennis

Legal strateeg

Lidia is een samenwerker, snel van begrip en loyaal. Prima in staat om besluiten in concrete acties om te zetten, zodat deze in no time in tastbare resultaten worden omgezet. Lidia toonde daarnaast strategische kwaliteiten, visie en gevoel voor verhoudingen die voor het daadwerkelijk besturen essentieel zijn. Sterk is Lidia in het blijven zoeken naar oplossingen. Een rots in de branding.

Cees-Jan van den Dool

Commissaris

Lidia has made great progress in our company’s strategic HRM and has contributed to our professionalization. Working with Lidia has been a pleasure from a professional as well as a personal point of view.

Sjoerd Warringa

Advocaat

Gedurende een periode van integratie en transitie van Ten Holter Noordam Advocaten heeft Lidia zich met ziel en zaligheid ingezet. Dat heeft geleid tot een in alle opzichten sterker en professioneler kantoor. Daarnaast was Lidia – voor mij en anderen – een belangrijk klankbord. Iemand die niet alleen de organisatie maar ook het individu verder weet te brengen.

Aad van Boven

CIO

Lidia was extremely helpfull in making the ICT reorganization within Echo Investments a succes. She has top-of-mind knowledge to do a good job, the softskills to motivate people and is not afraid to tell things the way they are… thanks again Lidia (and your team) !

Carolina Wielinga

CEO

In a short period of time Lidia has helped Protiviti to further professionalize its HR function. Lidia is a respected and trusted collegue, very professional.

Maurice Ter Borgt

Scout &coach digital leadership

Het aantrekkelijke aan mijn vak is dat ik vaak bijzondere persoonlijkheden ontmoet, en een meer dan gemiddeld inzicht krijg in hun uitzonderlijke talenten. Lidia Schwab is zo´n topper http://bit.ly/2xu0B5O

Voor een overzicht van aanbevelingen zie https://www.linkedin.com/in/lidiaschwab/