“Het gaat uitstekend met ons bedrijf. Ook financieel mogen we niet klagen. Innovatie moet op de agenda, maar voorlopig zijn we druk met andere dingen”. Wachten op de noodzaak is het begin van het einde. De wereld vernieuwd gewoon door…

Innovatie is een mindset

Innovatie is geen doel maar een mindset. Het vermogen om steeds op een andere manier te kijken naar wat er is en naar wat er nog niet is. Koesteren wat werkt en ontwikkelen wat nodig is. Denken in kansen en inventief zijn. Buiten je eigen organisatie kijken en je laten inspireren door ondernemingen die het anders doen.

Innovatieve bedrijfscultuur

Om te innoveren is een cultuur nodig waarin iedereen een innovator mag zijn. Ontwikkel een innovatieve mindset en selecteer op creativiteit, verbeeldingskracht en lef. Stimuleer iedereen in de organisatie om na te denken over hoe het beter en slimmer kan. Op micro en macro niveau. Deel ideeën met elkaar en luister zonder waardeoordeel. Stel competente teams samen die samen leren, betekenis geven en leren. Waardeer nieuwe initiatieven. Think- try-do-learn- do again and keep doing!. Maak innovatie integraal onderdeel van je bedrijfscultuur en zorg steeds dat er een morgen is!


1 reactie

https://stevieraexxx.rocks/city/Discreet-apartments-in-the-center.php · mei 23, 2023 op 11:52 am

Greetings! Very useful advice in this particular post! Its the little changes that produce the greatest changes. Many thanks for sharing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *