Edgar Hennis
Legal strateeg
Lidia is een samenwerker, snel van begrip en loyaal. Prima in staat om besluiten in concrete acties om te zetten, zodat deze in no time in tastbare resultaten worden omgezet. Lidia toonde daarnaast strategische kwaliteiten, visie en gevoel voor verhoudingen die voor het daadwerkelijk besturen essentieel zijn. Sterk is Lidia in het blijven zoeken naar oplossingen. Een rots in de branding.
Aad van Boven
CIO
Lidia was extremely helpfull in making the ICT reorganization within Echo Investments a succes. She has top-of-mind knowledge to do a good job, the softskills to motivate people and is not afraid to tell things the way they are… thanks again Lidia (and your team) !
Cees-Jan van den Dool
Commissaris
Lidia has made great progress in our company’s strategic HRM and has contributed to our professionalization. Working with Lidia has been a pleasure from a professional as well as a personal point of view.
Carolina Wielinga
CEO
In a short period of time Lidia has helped Protiviti to further professionalize its HR function. Lidia is a respected and trusted collegue, very professional.
Maurice Ter Borgt
Scout &coach digital leadership
Het aantrekkelijke aan mijn vak is dat ik vaak bijzondere persoonlijkheden ontmoet, en een meer dan gemiddeld inzicht krijg in hun uitzonderlijke talenten. Lidia Schwab is zo´n topper http://bit.ly/2xu0B5O
Sjoerd Warringa
Advocaat
Gedurende een periode van integratie en transitie van Ten Holter Noordam Advocaten heeft Lidia zich met ziel en zaligheid ingezet. Dat heeft geleid tot een in alle opzichten sterker en professioneler kantoor. Daarnaast was Lidia – voor mij en anderen – een belangrijk klankbord. Iemand die niet alleen de organisatie maar ook het individu verder weet te brengen.
Cornelis van der Sluis
Advocaat
Een kantoor als Ten Holter Noordam en de groei die het doormaakt, vraagt het nodige qua organisatieveranderingen en sturingsmechanismen. Met Lidia heb ik prettig samengewerkt in enkele transitie-projecten waarmee we kantoor – qua interne bedrijfsvoering en carrièreperspectief voor medewerkers – een grote stap voorwaarts hebben laten zetten. Lidia zet zich vol overgave in voor een dergelijk project en geeft mooi uitvoering aan de uitkomsten van gezamenlijke overleggen.

Voor een overzicht van aanbevelingen zie